Agancsos Pincészet
Kékfrankos borunk mély rubin színű, meggyre emlékeztető illattal, markáns ízekkel rendelkezik. Fogyasztását 16 °C-on marha- és vadhúsból készült ételekhez ajánljuk.
Cabernet Sauvignon borunk gránátvörös színű, zamatában különösen gazdag erdei gyümölcsökre emlékeztető illattal rendelkezik. 18 °C-ra lehűtve erdei gombák és vadpörköltek...
A Kánon Cuvée Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot házasítása. Jellegzetessége, hogy a bársonyos tannin tartalom harmonizál az érett gyümölcs és...
A Kánon Cuvée Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot házasítása. Jellegzetessége, hogy bársonyos tannin tartalom harmonizál az érett gyümölcs és...
A pincészet presztízsbora. A Villányi Franc az elegancia és harmónia megtestesítője. Színe mélyvörös, illatában feketeszeder és étcsokoládé fedezhető fel. Hosszan tartó íze...
Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék