Borok, 23. oldal
Legnépszerűbb termékek

70% tempranillo és 30% merlot alkotják a házasítást. 8 hónapos hordós érlelés. Megnyerő bor, rengeteg gyümölcs, könnyű ihatóság, pici ásványosság, finoman integrált...

100% garnacha, Carinena-ból, 600-800 méter tengerszint feletti magasságból, idős, több mint 40 éves tőkékről. Természetes élesztő és battonage technológia a recept. A bor 8...

A 100 éves bölcs tőkék sokat tudnak mesélni, és elképesztő csodákra képesek. A Kadarka játékosan fűszeres illata, friss savai, könnyed és elegáns íze mindenkit...

A Nyulászó dűlő 2013-ban is bizonyította, hogy egyik első számú termőhelye a sárgamuskotály fajtának a borvidéken. Az utóbbi évek egyik kimagasló aszús évjáratában ezen...

Másfél éves érlelés, másod- és harmadtöltésű francia barrique hordókban. A Kopár-dűlőben, szőlőtelepítés előkészítése során egy talajmunkát végző gép római kori sírkő töredéket...

Villány borvidéki összefogással hívta életre a márkát, amely csak 100% színtiszta, prémium minőségű Cabernet Franc lehet. Kimagasló minőségű tétel. Extrém terméskorlátozás az...

Alapja a sangiovese grosso, Toscanában (azon belül is Montalcinóban) a Brunello nevű klónja. Legendás olasz pincészetekkel fonódik össze a sorsa. Rendkívül későn érő fajta, a...

70% tempranillo, 15% mazuelo és 15% garnacha. Agyagos, meszes talajról, 450-800 méter tengerszint feletti magasságról, átlag 75 éves tőkékről származik az alapanyag, melyet...

Érett és koncentrált alapanyag a Görögszó dűlőből, magasabb alkohol- és extrakttartalom, testes és behízelgő.

Kitöltés közben már látszik a sötétbordó, szinte fekete színekből, hogy itt bizony komoly bor kerül éppen a poharunkba. Illatában érett gyümölcsök, kakaó és némi vanília. Nagy...

Szalmasárga szín, ezüstös irizációval. Intenzív, érett citrusos és trópusi aromák jól integrált virágos jegyekkel. A fűszeresség, az aszalt gyümölcsök és az ásványi jegyek...