Buborékok, 3. oldal
- PetNat - Pétillant Naturel
- Lambrusco
- Prosecco
- Gyöngyözőbor - Spumante
- Habzóbor - Frizzante
- Cider
- Cava
- Pezsgő
- Champagne
- Crémant
Legnépszerűbb termékek
Az illatban érezhető finom aromák között alma, szőlő és virágok. Szájban az intenzív gyümölcsösséget még inkább kiemelik a körte és a citrus aromák, a háttérben pörkölt mogyoró,...
Fajta: 100% Viura. Terület: A szőlő Grávalos község szőlőültetvényeiről származik, Monte Yergától délre, a "Cordillera Ibérica" lábánál, 700-800 méteres...
Citromsárga szín, acélos reflexekkel. Finom buborékok kis, lassan fejlődő füzért alkotnak. Gyümölcsös aromák, ahol az alma dominál, kellemes a szájban, enyhe savakkal és jól...
A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, a tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne-i eljárással készül a pezsgő. A François fivérek életművének...
A pezsgő alapbora a clarus ( magyarádi-fehér), a borvidék jellegzetes fehérbora, melyet régen kifejezetten pezsgő készítésre termesztettek s használtak. 40-50 évvel ezelőtt, a...
Citrusok, fehérvirágok és mandula – már illatában ígéretes aromákat sorakoztat fel. A chardonnay alapozza meg a friss és elegáns összképet, de a furmintra jellemző kellemes...
Izgalmas illat, csalán és lime finom krémességgel. Apró és nagyon krémes buborékok mellett nagyon lendületes sav, rengeteg érett gyümölcs, finom ásványosság. Komoly test, szép...
Tradicionális, palackos erjesztésű rozé pezsgő,melyet kedvenc kékszőlőnkből Kékfrankosból készítettük Ragyogyó és eleven szín jellemzi ízében gazdag cseresznyés...
Legmagasabb értékű tradicionális eljárással készült pezsgő, a méltán híres Champagne-i alapokra építkezve. Finomseprőn érlelés 15 hónapig, utána degorzsálva és expedíciós likőr...