Fehérbor, 3. oldal
Legnépszerűbb termékek
Reduktív muskotály a Mátrából, intenzív, parfümös illat, hosszú utóíz jellemzi. Szájban jó koncentráció és élénk savak. Remek fajtajelleges karakter a Szárazvölgyről. A bor...
Üde, friss irsai. Ahogy a fajtától megszokhattuk, bájos, behízelgő illat- és zamatanyag. Finom savak, igazi kedvenc!
Egy könnyed, gyümölcsös olasz. Alma és körte meghatározó gyümölcsösségét egészíti ki a fajtára jellemző mandulás kesernye. Élénk savainak köszönhetően fröccsnek is kiváló.
Az új évjárataink első fehérbora. Üde, illatos és lendületes. Ropogós savak, halványsárga szín, tipikus zöldalmás, citrusos aromák jellemzik.
Intenzív, elegáns korty barackkal, nyári almával és vidám citrusokkal. Bár teljesen száraz bor, a korty vége szinte édes a sok-sok roppanó gyümölcs zamatától.
Könnyű, üde, reduktív bor.A Villányi Borvidék - ezen belül a siklósi tájegység - dombos déli lejtőinek jellegzetes fajtája az olaszrizling szőlő. Az időzített kézi...
Az Irsai Olivér és a Piros tramini keresztezésével létrehozott magyar szőlőfajta. A mi Cserszegi Fűszeresünk illatában barackos, muskotályos, virágos, jegyekkel bír,...
Friss, üdén gyümölcsös, száraz fehérbor, melynek illatában és ízében az ananászos, körtés jegyek dominálnak, visszafogott hordófűszerekkel kiegészítve.
A Balaton térségében az egyik legelterjedtebb fajta. A Káli-medencébe a filoxéra járvány előtt terjedt el, 1873-ban. Egészfürtös préselés után, tartályban spontán erjedt ki a...