Riczu Tamás Borászata

Könnyű, üde, reduktív bor.A Villányi Borvidék - ezen belül a siklósi tájegység - dombos déli lejtőinek jellegzetes fajtája az olaszrizling szőlő. Az időzített kézi...

A bor friss, üde, gyümölcsös, illatban „parfümös”. Tökéletesen képviseli ez a száraz bor a fajta aromatikus jellegét, szőlős, szőlővirágos,...

Könnyű, üde, reduktív bor. Vegyszermentes, organikus szőlőművelés, 118 q szőlő/ha termés, kézi szüret. Kizárólag természetes és állati származékoktól mentes (vegán) összetevők...

A szőlő a Villányi Borvidékről, a siklósi Akasztófa-dűlő meleg katlanjából származik.Vegyszermentesen művelt szőlő, terméskorlátozás (78 q/ha), kézi szüret és egy szép,...

Vegyszermentesen művelt szőlő, organikus gazdálkodás, terméskorlátozás (70 q / 1 ha), gondosan végzett kézi szüret, kézi bogyóválogatás és kíméletes szőlőfeldolgozás jellemzi a...
Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék