EZERJÓ Borkereskedés

 

Az EzerJÓ Borkereskedés Kft. forgalmának 70 százaléka nagykereskedésből származik, így a szegedi éttermek java része tőlük szerzi be a borokat, de akadnak élelmiszerboltok is, akik innen vásárolnak. A szegedi tulajdonosok által jegyzett kft. mégis inkább borkóstolói révén lopta be magát a vásárlók szívébe. A Somogyi utcai üzletben ugyanis a borok szerelmesei kéthetente megismerkedhetnek egy-egy hazai termelő boraival, és ilyenkor személyesen is elbeszélgethetnek a bemutatkozó borásszal. Ezeken a kóstolókon bárki megismerkedhet az adott tájegység legkiválóbb nedűivel, szakmai kérdéseket tehet fel a jelenlévő borászoknak, és kedvezményes áron vásárolhat a kóstolásra kínált termékekből.

A boltnak egyébként is igen széles a választéka, hiszen gyakorlatilag minden hazai bortermő vidék képviselteti magát a polcokon. Egyszerre mintegy 300-350 fajta bor kapható, de a készlet folyamatosan frissül. A tradicionális, illetve klasszikus fajták mellett feltörekvő borászok eddig még kevésbé ismert termékeit is megkóstolhatják az ide látogatók. Eperjesi Péter ügyvezető szerint a borkóstolók nagy haszna, hogy ilyenkor olyan különleges nedűket is megkóstolhatnak a vendégek, melyeket egyébként túl drágának, exkluzívnak tartanak a vásárlók, de egy-egy kellemes íz meggyőzheti őket arról, hogy érdemes néha mélyebben is a pénztárcába nyúlni.
A borok mellett poharakat, és különböző borfogyasztáshoz kötődő eszközöket is vásárolhatnak az ide betérő vendégek. A szakképzett eladók minden fajtáról részletes ismertetőt tartanak, ha igénylik azt a vásárlók. Ha például valaki nem tudja eldönteni, hogy a vasárnapi ebédhez milyen bort vásároljon, a bolt munkatársai készségesen állnak rendelkezésükre ebben a kérdésben is.

(Forrás: Koktél Magazin)

 

Partnereink:

ALKIMISTA KULINÁRIS MŰHELY  •  www.alkimistaszeged.hu

Pappas Autó Szeged  •  www.pappas.hu

Piknik Csemege Kft - Zuccheri.hu  •  www.zuccheri.hu

 
PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése

MOST​

INGYENES KISZÁLLÍTÁS SZEGED EGÉSZ TERÜLETÉN

Ügyfélszolgálat
Kérdésed van?
Tedd fel most, regisztráció nélkül!
{x} írt neked!

várakozás az ügyfélszolgálatos kollégára

az ügyfélszolgálatos kolléga
bezárta a beszélgetést
újraindítás
Kosár
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem