Vörösbor, 2. oldal
Legnépszerűbb termékek
A borvidék legjellemzőbb fajtája, a portugieser a macska szerepét kapta az Ördögszántotta hegy legendájából. A mindennapokban meg sem lennénk nélküle. Szomjoltóan gyümölcsös,...
Gránátvörös szín és fűszeres zamat, komplex íz és illatjegyek jellemzik tanninban gazdag testes vörösbor. Ízében cseresznye, fekete ribizli és szeder.
Rubinvörös szín, illatában meggyre és erdei gyümölcsökre emlékeztet. Kóstolva, tea, málna és herbás hűvösség uralja a kortyot. Fiatal kora ellenére is komplex, elegáns bor.
Kékfrankos és merlot házasítása. Szerintünk ilyen egy igazi szekszárdi vörösbor. Végtelenül kedves, elegáns és bájos, mint egy tündértánc.
A Szekszárdi borvidék meghatározó szőlőfajtájából készített, telt, gyümölcsös vörösbor, főként az érett cseresznye és meggy gazdag jegyeivel.
Lágyság és elegancia párosul a határozott férfias karakterekkel. Ragyogó, rubinvörös színű, közepes testtel rendelkező vörösbor. Ízében és illatában érett málna, fűszeres...
Könnyed, kerek, finom elegancia, melyben a primőr jegyek már letisztultabban, harmonikusabban mutatkoznak. Dominál benne a málna, meggy, a cseresznye, mellettük izgalmat és...
Ferkó Új-Zélandon szerzett tapasztalatait felhasználva szénsavmacerált eljárással készítettük újborunkat. Ennek köszönhetően lett olyan lehengerlően gyümölcsös, amit ritkán...
Könnyed és játékos vörös villányból. Gazdag gyümölcsössége nagyon behízelgővé teszi. Főleg málna és szamóca jegyeket lehet felfedezni a lédús kortyban.
A BOGYÓLÉ, a villányi lankák „bozsoléja”, az évjárat első vörösbora a franciaországi Beaujolais Nouveau [bozsolé] borkészítési hagyományait követve készül. Maga a bor a bogyón...
Grenache és syrah házasítása. Battonage technológia, 2 hónapig van seprőn tartva, majd további 2 hónapig 500 literes francia hordóban folytatódik az érlelés. Színe...